AYDIN / GERMENCİK - Neşetiye Ortaokulu

VELİ - ÖĞRETMEN GÖRÜŞME RANDEVU SİSTEMİ

Milli Eğitim Bakanlığının 2023/28 nolu Genelgesinin 10. Maddesine istinaden velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli, sağlıklı olması ve ziyaretlerin eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde planlanabilmesi için okulumuzda RANDEVU SİSTEMİNE geçilmiştir.

Öğretmenlerin ders saatleri de dikkate alınarak randevu planlamaları yapılmış ve sisteme yüklenmiştir.

Sisteme giriş yapabilmek için e-okulda kayıtlı olan veli telefon numaranızı ( anne ya da baba ) ve öğrencinizin okul numarasını yazmanız gerekmektedir.

Rehberlik Servisi ile yapılacak görüşmeler için de sistem üzerinden randevu alınması gerekmektedir.

Giriş yapmak için Anamenu veya Bağlantılar bölümünden giriş sağlayabilirsiniz.

Randevu linki: https://nesetiyeortaokulu.meb.k12.tr/tema/veli_randevu_edevlet.php

Yayın: 24.03.2024 - Güncelleme: 24.03.2024 01:05 - Görüntülenme: 35