AYDIN / GERMENCİK - Neşetiye Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! 23 Nisan tarihi iki açıdan ülkemiz için önem arz etmektedir. İlki, bu tarihte Birinci Büyük Millet Meclisi açılmış, ikincisi ise Millet Meclisi'nin açılmasını takip eden yıllarda Mustafa Kemal Atatürk tarafından 23 Nisan günü tüm çocuklara bayram olarak armağan edilmiştir.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığının 2023/28 nolu Genelgesinin 10. Maddesine istinaden velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli, sağlıklı olması ve ziyaretlerin eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde planlanabilmesi için okulumuzda RANDEVU SİSTEMİNE geçilmiştir.

Öğretmenlerin ders saatleri de dikkate alınarak randevu planlamaları yapılmış ve sisteme yüklenmiştir.

Sisteme giriş yapabilmek için e-okulda kayıtlı olan veli telefon numaranızı ( anne ya da baba ) ve öğrencinizin okul numarasını yazmanız gerekmektedir.

Rehberlik Servisi ile yapılacak görüşmeler için de sistem üzerinden randevu alınması gerekmektedir.

Giriş yapmak için Anamenu veya Bağlantılar bölümünden giriş sağlayabilirsiniz.

Randevu linki: https://nesetiyeortaokulu.meb.k12.tr/tema/veli_randevu_edevlet.php

Mrt

Aziz şehitlerimizin kahramanlıklarla dolu hatıraları, Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere inanarak emanet ettiği Cumhuriyetimizin yaşatılmasının en büyük teminatı olacaktır. Aziz Türk milletimizin bu onurlu günü kutlu olsun.

Mrt

Aydın KEP Projesi kapsamında Okulumuz 7.ve 8.Sınıf öğrencilerimize yönelik Lise Tanıtım Gezilerimizin ilkini Germencik M.T.A.L okuluna gezi düzenleyerek gerçekleştirdik.

Mrt

Sivil Savunma Haftasında okulumuzda deprem tadbikatı yapıldı. Öğrencilerimiz sirenle birlikte çök, kapan, tutun  yöntemini başarı ile uygulamıştır.

Öğrencilerimizle birlikte TUBİTAK 2023-2024 hazırlıklarımız başladı

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz "Dumansız Hava Sahası" uygulamasına yeni bir boyut kazandırarak 4207 sayılı "Tütün Mamüllerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü" hakkındaki kanun kapsamında, Germencik Neşetiye Ortaokulu olarak "Dumansız Hava Sahası" sınırları sarı çizgi üzerine beyaz renk yazı ile uygulamamızı gerçekleştirdik.